Stomme kattenplaatjes, leuke hondengifjes!

Ik moet een bekentenis doen: ik vind katten stom. Soms zijn ze wel leuk en schattig hoor, vooral als ze falen. Maar ik ben toch altijd een beetje bang dat ze me kapot maken als ik ze aai. Of op z’n minst een gemene knauw met de lange nagels. Ik bedoel, er is niet voor niets een gids nodig om te vertellen wanneer je kat je probeert te vermoorden.

Grappige honden

Honden daarentegen zijn veel leuker! Mijn nieuwe favoriete tijdsbesteding is het zoeken van hondengifjes. Er zijn er best veel, maar ze zijn niet allemaal even grappig. Onderstaande heb ik minstens 10x gekeken, zo grappig vind ik ze!

(deze hierboven is de allergrappigste!)

Leuke honden

Gelukkig heb ik als aanvulling bij alle gifjes de honden van mijn ouders om naar te kijken, wat de afgelopen dagen wel leuk was!

Frodo_huis

Dit is Frodo, aaah wat een schatje. Zijn favoriete bezigheid is druk rondrennen en achter balletjes aanrennen. Als hij zo’n hondenspeeltje van je veroverd heeft, komt ie het daarna gelijk weer terugbrengen, of eigenlijk meer in je buurt zitten in de hoop dat ie verder kan spelen.

Frodo_zoeken

Maar het meeste houdt hij nog van eten, bijvoorbeeld een zelf-gevangen muis. Of ontsnappen: hij weet één keer in de zoveel tijd weer een weg naar buiten te vinden. Op de foto hierboven is hij op zoek naar een lekker hapje.

Siebe_slapen

Dit is Siebe. Het lijkt soms alsof ie teveel wiet gerookt heeft en hij houdt van rustige mensen. Hij houdt ook wel van muizen, maar zijn nieuwste hobby is het vangen van kikkers. Het is onduidelijk of hij hierin ooit succesvol is geweest. In muizen vangen wel. Zijn nieuwste ontdekking is dat hij bij het aanrecht kan, nom!

Siebe_kijkt

Wat vindt jij van alle honden- en kattenplaatjes? Wat is je favoriet?

You may also like...

1 reactie

  1. Sabien schreef:

    De kattenmening deel ik 100% met je en die gifjes, muhahaha! I’m a sucker voor dierengifjes & honden. Siebe & Frodo –> leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *