3x toffe muziekclips

Vroegah kon je nog uren naar MTV, TMF én The Box kijken naar muziek, op-en-neer zappend tussen de drie op zoek naar het het leukste liedje en de leukste clips. Nu heb je alleen nog maar MTV waar de helft van de tijd Teen mom en dergelijke uitgezonden wordt, dus daar heb je ook niets aan om nieuwe clips te ontdekken. Daarom deze post met drie opvallende en leuke clips! Niet de allernieuwste, maar wel tof!

Capital Cities – Safe and Sound

Het liedje is supervrolijk en de clip straalt het uit. In een oud theater is iedereen aan het dansen, ook de mensen van de foto’s. De combinatie van het oude en nieuwe is erg leuk gedaan. Ik hou van wel clips waarin iedereen aan het dansen is, als het maar niet te bedacht en strak is, en dat is hier absoluut niet het geval!

Bonobo – Cirrus

Bonobo is tof en dit is één van mijn favoriete nummers. In de clip wordt beeldmateriaal uit de jaren ’60 in een loop achter elkaar gezet. Al deze loopjes worden weer een onderdeel van een groter geheel en uiteindelijk ontstaan er robots en andere grote dingen. Het is een behoorlijke trippy clip, tof!

Moderat – Bad Kingdom

In de clip zijn blauwe pentekeningen achter elkaar geplak. Deze mooie tekeningen vertellen een verhaal gebaseerd op de zin “this is not what you wanted. not what you had in mind” uit de  tekst van het liedje. Vooral tof om te kijken en anders kun je in dit interview meer informatie over de clip terugvinden.

Wat vind jij een toffe clip?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *