Pimp je diepvriespizza!

Soms heb je geen zin om te koken of gewoon heel veel zin in pizza. Een pizza from scratch maken is erg lekker, maar kost wel behoorlijk wat tijd. Een diepvriespizza is dan wel weer snel, maar soms wil je nét wat extra’s. Door je eigen ingrediënten op een diepvriespizza te gooien krijg je dat beetje extra. Hieronder twee lekkere ideeën.

Mexicaanse vierkazenpizza

CIMG3310
Ok, ik geef toe, deze pizza ziet er niet supersmakelijk uit, maar is wel erg lekker. De opgebakken Mexicaanse groenten geven de pizza net wat meer smaak en frisheid. Je kunt de groenten zo pittig maken als je wilt door bijvoorbeeld paprikapoeder of chili toe te voegen. Met wat koriander, komijn, peper en zout geef je de groenten wat meer smaak.

Doordat je ongeveer een handje Mexicaanse groenten* uit de diepvries gebruikt hoef je geen verse ingrediënten in huis te hebben, erg handig. Het maken van deze pizza duurt zo’n vijf minuten extra, maar dat is zeker de moeite waard. En je kunt ondertussen al aan je Mexicaanse biertje beginnen!

*Sowieso te koop bij AH en Jumbo. Het ligt bij de andere diepvriesgroenten.

Tomaten, olijven en vier soorten kaas

CIMG3309

Boyfriend had geen zin in Mexicaanse groenten en we hadden toevallig nog wat tomaten en olijven liggen: prima beleg voor een pizza! Lekker fris, smaakvol en weinig moeite, want je hoeft de olijven en tomaat alleen maar in stukjes te snijden en op je pizza te leggen. We hadden toevallig een vierkazenpizza in huis, maar dit kan ook prima op een ‘gewone’. De Mexicaanse is wel ’t lekkerste op een vierkazenpizza!

Doe jij soms ook extra dingen op je diepvriespizza? Wat is jouw favoriete combi?

 

 

You may also like...

4 reacties

  1. Andrea schreef:

    Hey dat is een goed idee! 🙂
    Maar om eerlijk te zijn eet ik nooit kant en klare pizza’s. Ik maak ze meestal zelf, waarbij die met bloemkoolbodem mijn recente favoriet is! 🙂

    • Ruurdje schreef:

      De bloemkoolbodem heb ik al een paar keer langs zien komen en wil ik nog ‘ns een keertje maken! Dit is voornamelijk voor de luie momenten maar dan net iets spannender 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *