Mexicaanse salade met feta

MexicaanseSaladeDeze gekleurde salade is perfect om mee te nemen naar een BBQ. Hij is enorm snel klaar te maken is en dat kun je ook prima de dag van tevoren doen, de salade wordt er niet slechter op. De frisheid van de feta en zoete tomaat passen perfect bij de knapperige gele mais. De rode kidneybonen zorgen voor een mooi gekleurde salade én dat de salade prima vult.

Onderstaand recept kun je als avondeten eten met 3 personen of meenemen naar een barbecue en dan kun je er met meer personen van eten (beetje afhankelijk van wat er verder nog gegeten wordt).

Nodig:

Doen:

Het is bijna geen recept te noemen, zo makkelijk is het! Snijd de feta en halveer de snoeptomaten. Meng ze in een kom en voeg de kruiden naar smaak toe. Klaar!

Bereidingstijd: 5-10 minuten
Kosten: 5.16 voor de hele kom

*De emmer snoeptomaten was in de aanbieding, vandaar dat die erin zit. Je kunt uiteraard ook andere tomaten gebruiken.
** Als je deze mix niet hebt kun je ook gewoon wat peper, zout en chilipeper toevoegen.

 

You may also like...

2 reacties

  1. Lisa schreef:

    Wat een goeie is dit! Ik ben gek op feta, bonen en mais (vooral mais <3) dus dit is echt een superfijne tip, dankjewel!

    • Ruurdje schreef:

      Ja, het is echt een goede combi! En ik vind ’t vooral fijn dat ’t enorm makkelijk te maken is, echt voor een luie dag ofzo als je geen zin hebt om te koken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *