Makkelijke avocadopasta

Avocadopasta

De avocado’s zijn deze week in de aanbieding bij de AH dus nam ik aan het begin van de week twee mee om ze te laten rijpen. Meestal maak ik er guacamole of iets met bonen mee maar nu had ik zin in iets anders. Een korte zoektocht op internet leidde me tot pasta met een romige avocadosaus. Er zijn enorm veel verschillende varianten mogelijk dus ik heb de dingen die ik al in huis had gebruikt. Kijk dus vooral even wat je nog hebt liggen, alles kan erbij!

De trostomaten waren toevallig ook in de bonus én zijn nu helemaal in ’t seizoen waardoor ze lekker rood en smaakvol zijn, nom! Je kunt ’t recept wat pimpen met wat nootjes, kaas of andere groenten, net wat je allemaal in huis hebt.

Nodig voor 2 personen:

  • pasta
  • 2 avocado’s
  • 5 (tros-)tomaten
  • peterselie (fijn gesneden)
  • scheut olijfolie
  • scheut citroensap
  • peper en zout

Bereiding:

Kook de pasta. Pel ondertussen de avocado’s en prak ze met een vork fijn. Voeg de peterselie, citroensap en olie toe en meng tot een glad geheel. Voeg naar smaak peper en zout toe. Meng de saus met de in blokjes gesneden tomaten en de pasta. Klaar!

Bereidingstijd: 15 minuten
Prijs: +/- 4 voor 2 personen

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *