Bonenwraps met geitenkaas, avocado & tomaat

CIMG2517

Mexicaanse wraps zijn altijd superlekker én snel klaar te maken. Maar door alle bonen, mais en tomatensaus kan het soms een beetje zwaar zijn. Daarom deze wrap: wél met bonen, misschien niet zo Mexicaans, maar wel lekker licht en fris! En ook in 10 minuten klaar te maken, wel zo handig.

Nodig voor 2 personen

  • 4 wraps
  • 2 wortels (in kleine stukjes)
  • 2 tomaten (in stukjes)
  • 1 avocado (in stukjes)
  • 1 blik zwarte bonen
  • 1 kleine aubergine (in stukjes)
  • geitenkaas naar smaak

Bereiding:

Bak de aubergine tot deze zacht is. Voeg vervolgens de zwarte bonen en wortel toe totdat het allemaal goed doorbakken is. Voeg naar smaak peper en zout toe. Verwarm ondertussen de wraps in de magnetron of oven. Vul de wrap met het bonenmengsel, tomaat, avocado en geitenkaas. Let op: bestek gebruiken bij het eten van wraps is een no-go! 😉

In het bonenmengsel zaten de aubergine en wortels er vooral bij omdat we dat toevallig nog hadden liggen. Je kunt dus al je restjes in de wrap gooien, superhandig!

Bereidingstijd: 10 minuten
Prijs:  5 euro voor 2 personen.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *