Biteswelove: Snacks door de brievenbus

Bites

Elke dag (ok.. bijna elke dag) neem ik een tas vol met eten mee naar mijn werk: wat fruit, iets zoets (zoals een sultana) en lunch, bijvoorbeeld een lekkere salade. Elke dag zo’n apart verpakt koekje is ook niet zo handig en wel altijd hetzelfde, dus toen ik Biteswelove tegenkwam via verschillende kanalen was ik gelijk enthousiast.

Snackabo

Biteswelove is een snack-abonnement waarbij je elke week of tweewekelijks een doos met vier zakjes met snacks voor vijf euro door je brievenbus krijgt. Er zijn 37 verschillende bites en welke je krijgt is afhankelijk van het profiel dat je aangegeven hebt: pure, power of pleasure. De eerste vol met superfoods, de tweede vol met energie en de laatste vol met guilty pleasures.

Met een kortingscode* ergens op het web gevonden bestelde ik twee voor de prijs van één. In de eerste box zaten de zakjes vol met superfoods. Ik had ze eigenlijk nog nooit op, maar veel van die dingen waren niet zo lekker: veel te zuur! Bah! Gelukkig kon ik een collega er wel blij mee maken. Een andere collega lachte me half uit omdat ik een ‘zakje vogelzaad’ aan het eten was. Ik kon het ‘m niet kwalijk nemen, want met alle zonnebloempitten zag ’t er ook wel een beetje zo uit. (en het eet ook niet handig!)

#24 Lena's breakfast: nom!

#24 Lena’s breakfast: nom!

Lekkere snacks

Weinig succes in de eerste box (op de zout-zoete-notenmix na dan!), maar de tweede was al meer pleasure met chocolade, noten en gedroogde banaan. De derde was nog beter! Cranberry’s zijn echt de bom, karamel en kokos is een geweldige combinatie en de sinaasappel-cranberries waren awesome, zeker in combinatie met de yoghurt-rozijnen.

Je kunt je bites sterren geven, en dan krijg je de lekkere misschien nog een keer, de vieze nooit meer (hoop ik dan). Ik vraag me af of ze hier alleen naar je rating per zakje kijken en deze wel of niet nog een keer naar je sturen, of dat je, als je elk zakje met ingrediënt X erin negatief hebt beoordeeld, je deze niet meer krijgt. Of afhankelijk van de rating van anderen: als persoon Y tot nu toe dezelfde dingen lekker vind, is de kans natuurlijk groot dat je het volgende favoriete zakje van persoon Y ook lekker vind.

BitesWelove

Het eindoordeel

Nu het eindoordeel: de variatie in de bites is leuk, maar soms slaat het voor mij de plank een beetje mis.  Niet alle dingen even handig te eten als tussendoortje op het werk zoals kleine pitjes. Nu moet ik niet alleen maar negatief doen: de lekkere zakjes waren ook écht lekker en anders dan anders!

En dan de prijs: 1,24 per zakje is niet goedkoop. Leuk voor af-en-toe, maar die koekjes of gewoon een grote zak nootjes meenemen is een stuk goedkoper. Ook de ongezonde snacks uit de snoep-automaat zijn goedkoper. Ook zijn de mooie verpakking en alle los verpakte bites niet al te eco-proof vrees ik.

Al met al ga ik ze zo af-en-toe bestellen, want leuk en lekker is het wel!

* Met deze code krijg je een doos gratis (en ik ook!**): BWL-c773646e

** Iedereen die een keertje besteld heeft krijgt zo’n code, ik ben niet door biteswelove gesponsord ofzo.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *